Det er en fast bestanddel af tirsdagen at høre Huxi og det Gode Gamle Folketing efter endt arbejdsdag. Programmets opbygning er forholdsvis simpel. Værten Huxi Bach har tre gæster, der alle har det til fælles, at de er tidligere medlemmer af Folketinget. Hver eneste gang gennemgår de i fællesskab til politiske begivenheder der prægede medierne en uge tilbage i tiden.

For mit egen vedkommende, har programmet givet mig troen tilbage på de enkelte politikere, forstået på den måde, at man stort set uden undtagelser vil møde velbegavede tidligere Folketingsmedlemmer. Også dem jeg ikke deler mening med. Det er stort set uden undtagelse velfunderede meningstilkendegivelser. Der er naturligvis nogle politikere, der ind imellem stikker helt af, men ingen nævnt ingen glemt.

Midt blandt disse politikere sidder så Huxi Bach og styrer samtalens gang, og det gør han som hovedregel ganske godt. Oftest indblandet en tør Nordjysk underspillet humor, og det tager altid en eventuel brod af en måske tilspidset debat. Det hele bærer præg af, at Huxi Bach har sat sig ind i tingene inden udsendelsernes start. Og det er rart.

Huxi og det Gode Gamle Folketing er startet tilbage i september 2014, og varer cirka 2 timer i alt.

Links til podcast:

Radio 24/7

iTunes

Android: Søg i din favorit podcast afspiller

Links til Huxi Bach:

huxibach.dk

Facebook

Mere om Huxi Bach:

Wikipedia