Bag Flyverskjul står Pelle Lundberg, der udover at være komiker, også er uddannet journalist. Hermed har man en cocktail bestående af podcasts, hvor sidstnævnte evner kommer i spil i forhold til at interviewe de gode folk inden for underholdningsbranchen eller som Pelle Lundberg siger i hver indledning, folk har synes er skidespændende.

Det vil sige, at Flyverskjul ikke så meget er en munter jovial podcast fyldt med vittigheder, men mere handler om at komme et spadestik dybere i forhold til de mennesker, han interviewer. Herunder livshistorie, greb i komikken og generelle tanker.

Hvis der er tale om nye gæster, har Pelle Lundberg altid brugt en del energi på at researche “offeret” helt fra den spæde start

inden for eksempelvis comedy og så til nutiden. Pelle er god til at komme ind under huden på de mennesker, han møder.

Det vil sige, at man ind imellem hører om personlige problemer, små beefs i miljøet og så er der enkelte gange, hvor det lader til, at offeret har noget luft vedkommende skal af med. Et regnskab, der skal gøres op om man vil.

Det er som Pelle Lundberg selv siger det en meget hyggelig podcast. Den har kørt siden februar 2014, men Pelle er rimelig konstant, så der ligger allerede en god portion podcasts og venter. Der er dog ikke noget fast udgivelsestidspunkt.

Links Podcast:

iTunes

Android: Søg i din favorit podcast afspiller

Links Pelle Lundberg:

Twitter

Facebook