Bill Burr er en af favoritterne. Jeg holder meget af hans humor og stil. Magasinet Rolling Stone kalder ham “the undisputed heavyweight champ of rage-fueled humor”. Rent faktisk har jeg haft glæden af at se ham, da han besøgte Bremen i København. Det var helt tilbage i 2013.

Udover at lave stand-up shows, er han også forfatter, skuespiller og naturligvis podcaster samt lægge stemme til den serie han selv er med at skrive, F is for Family. Og der foruden er han vild med sport. Masser af sport.

Han startede i 1992 i Boston, der er en hård skole for de fleste. Herefter fulgte en periode i New York inden han flyttede til Los Angeles.

Han har egentlig to ugentlige podcast, nemlig Bill Burr’s Monday Morning Podcast, der startede i maj 2007 og så Thursday just before Friday Monday Morning Podcast. Sidstnævnte indeholder en mindre bid fra det, der optager Bill Burr lige nu og så et tilbagekik i kartotekerne.

Du har nok regnet ud, at de to podcast udkommer henholdsvis om mandagen og torsdagen. Men eftersom han bor i Los Angeles kan det for os danskere godt betyde tirsdag og fredag.

Links Podcast:

billburr.com

iTunes

Android: Søg i din favorit Podcast afspiller

Links Bill Burr:

billburr.com

Twitter

Facebook

Bill Burr på Netflix:

You People Are All The Same – 2012

I’m Sorry You Feel That Way – 2014

Walk Your Way Out – 2017

Mere om Bill Burr:

Wikipedia