Duoen Anders Lund Madsen og Anders Breinholt står bag podcasten Anders & Anders. Det startede egentlig som lidt af et eksperiment eller det foranlediges man til at forestille sig, da de lagde ud med at ville lave i hvert fald 8, så 10 og så 12 afsnit, og så til nu, hvor der ikke lader til at være nogen grænse.

Jeg skal indrømme, at De Sorte Spejdere undgik min opmærksomhed i sin tid, da det oftest blev sendt inden for arbejdstid og det var inden det blev smart med podcast, så jeg kan ikke vurdere hvor meget det ligner. Men når man lytter til de to mennesker, går der for mit vedkommende ren zen i den. Det er egentlig bare to mennesker, der godt kan lide hinanden og som supplerer hinanden godt, der taler om dette og hint i en times tid.

De har med Anders & Anders opbygget et fint univers, hvor det gerne må være lidt skævt. Det vil sige, at de sætter sig for at undersøge, hvem det er, der handler ind i Bilka om natten, har tåkrummende samtaler om en analmassør og så videre.

Det er som sagt meget hyggeligt og et godt afbræk eller direkte afstressende, hvis man skal have køreturen til at gå.

Anders & Anders udkom første gang i september 2016, og efter at have udkommet lidt forskelligt, udkommer de nu torsdag aften, så udsendelsen er klar til lytterne fredag morgen.

Links til podcast:

iTunes

Android: Søg i din favorit podcast afspiller

Links Anders & Anders:

Facebook

Links Anders Lund Madsen:

anderslundmadsen.dk

Twitter

Links Anders Breinholt:

Twitter

Facebook

Mere om Anders Lund Madsen:

Wikipedia

Mere om Anders Breinholt:

Wikipedia